29
Vi, Mar
17 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Începând de azi, Spitalul Municipal Turda are un nou manager, în persoana medicului primar urolog, Ovidiu Sebastian Stănilă. Acesta a fost numit în funcția de manager a Spitalului Municipal Turda după ce mandatul medicului Vasile Grumaz a expirat, la 31 octombrie.

Ovidiu Sebastian Stănilă a fost ales la alegerile din 5 iunie pe lista PSD, în funcția de consilier local. Pentru a putea prelua funcția de manager al spitalului turdean, Stănilă a demisionat din funcția de ales local, lăsând locul său următoarei aflată pe lista PSD, Iulia Sămărtinean, care îi va succede în toate pozițiile deținute ca membru al comisiilor de specialitate nr. 2 și nr. 5 ale Consiliului local Turda.

Noul manager al spitalului din Turda, medicul Ovidiu Sebastian Stănilă, are 39 de ani și este absolvent al Universității de Medicină Cluj-Napoca, promoția 2000. Experiența sa medicală este legată de munca în mai multe instituții spitalicești de stat, dar și din domeniul privat: Institutul de Urologie și Transplant Renal Cluj, Spitalul de Urgență Brașov, Spitalul Municipal Aiud, Policlinica Plopilor Cluj, Centromed Aiud, Policlinica Oprișani Turda. 
A urmat și mai multe stagii de specializare în străinătate (Franța -Vichy) și a participat la Congrese Internaționale în Japonia, SUA, Canada, UK.

 

„Pledez pentru o abordare nouă a actului medical, cu promovarea tinerilor prin condiții atractive de muncă, eficientizarea actului medical prin creșterea importanței medicinii primare, și mai ales prin sublinierea importanței programelor de profilaxie/screening pe plan local. Consider că am experiența necesară și doresc sa mă implic în îmbunătățirea asistenței medicale și sociale a turdenilor și în creșterea calității vieții locuitorilor acestui oraș din toate punctele de vedere”, spunea acesta în campania electorală pentru locale.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh