25
Joi, Apr
6 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Profitând de vremea încă prielnică pentru această categorie de lucrări, Consiliul Judeţean Cluj continuă seria intervenţiilor şi a lucrărilor finalizate pe drumurile judeţene.

În acest sens, în decursul unei singure zile au fost demarate, executate şi finalizate lucrările de asfaltare a tronsonului de drum judeţean Hodaie – Feldioara situat pe DJ 161E. Deşi tronsonul asfaltat are o lungime de aproximativ o jumătate de kilometru, acesta este deosebit de important deoarece face legătura între două sectoare de drum anterior asfaltate, asigurând astfel o continuitate din perspectiva îmbunătăţirii calităţii infrastructurii rutiere, cu efecte pozitive în ceea ce priveşte asigurarea unei circulaţii normale, în condiţii de siguranţă, pe direcţia Hodaie – Feldioara – Cătina şi realizând, astfel, o legătură rapidă şi utilă între drumurile judeţene DJ 109C şi DJ 161F.

Dincolo de utilitatea evidentă a acestor lucrări şi de efectele benefice pe care le generează în ceea ce priveşte economia locală şi condiţiile de viaţă ale locuitorilor din zonă, e de apreciat mobilizarea care a făcut posibilă executarea lor într-o perioadă atât de scurtă. E dovada clară a faptului că se poate, motiv pentru care am cerut intensificarea la maxim a ritmului acestor lucrări pe care apropierea sezonului rece ne obligă să le finalizăm cât mai curând” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

 

 

Biroul de presă

1 noiembrie 2016

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh