09
Vi, Iun
14 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Teatrul de Păpuşi ,,Puck”, instituţie de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, va completa magia Târgului de Crăciun din acest an, organizat în Piaţa Unirii din municipiul Cluj-Napoca, cu o serie de spectacole dintre cele mai iubite de cei mici. Mai mult decât atât, pe lângă spectacolele prezentate în cadrul Târgului, spectatorii de toate vârstele sunt aşteptaţi la reprezentaţiile ce se vor desfăşura în acest sfârşit de săptămână la Teatrul de Păpuși Puck: ,,Ajandék”/ ,,Cadoul” şi ,,Capra cu trei iezi”.

Astfel, vineri, 2 decembrie 2016, începând cu ora 18.30, artiştii Teatrului de Păpuşi „Puck” vor prezenta în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, spectacolul „Dănilă Prepeleac”, de Ion Creangă. În cursul săptămânii viitoare, scena Târgului de Crăciun va mai găzdui spectacole de teatru de păpuşi „Vasilache şi Mărioara”, respectiv „Cenuşăreasa”.

Sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 11.00, secţia maghiară readuce pe scena instituţiei, după un an, spectacolul „Ajandék"/ „Cadoul”, în regialui Vadas László. Acest spectacol a avut premiera în 2014 şi este pus în scenă într-o nouă distribuţie. Eroina poveştii este o fetiţă care îşi doreşte foarte mult să primească drept cadou însănătoşirea tatălui bolnav, astfel încât să se poată juca din nou cu ea.

De asemenea, duminică, 4 decembrie, de la orele 11.00 respectiv, 12.30, cei mici sunt aşteptaţi în sala de spectacole de la sediul teatrului la „Capra cu trei iezi”. Nemuritoarea poveste a lui Creangă este pusă în scenă în viziunea regizorală a Doinei Dejica, cea care semnează şi scenariul şi muzica spectacolului. Această reprezentaţie clasică valoroasă, se joacă pe scena Teatrului Puck încă din anul 1999. Scenografia este realizată de Epaminonda Tiotiu, iar distribuţia este alcătuită din Frunzina Anghel, Ionuţ Constantinescu, Iulia Dinescu, Angelica Pamfilie şi Adina Ungur. Vârsta minimă recomandată pentru ambele spectacole este de trei ani.

 

Biroul de presă

29 noiembrie 2016

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh