25
Sam, Mai
13 New Articles

Anchetă
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Descoperire macabră într-un apartament din cartierul turdean Micro I, una dintre cele mai liniștite zone ale orașului. Vecinii și prietenii unui bărbat erau îngrijorați că nu-l mai văzuseră de trei zile, așa că au sunat la 112, iar pompierii au spart ușa apartamentului celui dispărut. Nu aveau nici o idee că în apartament aveau să îi aștepte o scenă de groază: o femeie era întinsă pe podea, acoperită cu o pătură plină de sânge iar în baie un bărbat spânzurat, fără urme de violență pe trup. Era proprietarul apartamentului, care nu mai fusese văzut de zile întregi, iar vecinii, șocați de vestea descoperirii cadavrelor, spun că nu au auzit niciun zgomot suspect și, în plus, deși o văzuseră și cu alte ocazii pe femeia respectivă frecventându-l pe bărbat, nu i-au văzut sau auzit, pe cei doi, să se certe vreodată.
Criminaliștii au prelevat probe din tot apartamentul iar anchetatorii iau în calcul varianta cea mai plauzibilă după „scena crimei”, cea în care bărbatul ar fi ucis-o pe femeie, după care și-ar fi luat viața.
Iată informațiile date publicității de IPJ Cluj, referitor la acest caz: „La data de 24 august a.c, în jurul orei 17.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați de către pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj - Detașamentul Turda, despre faptul că au fost solicitați pentru a interveni într-un imobil de pe strada Rapsodiei, din Turda.

Acolo au găsit cadavrele a două persoane, cel al unui bărbat, de 67 de ani, care se afla spânzurat în baie și cel al unei femei de 29 de ani, acoperit cu un material textil, cu urme de sânge, pe podeaua unei camere din imobil.

La momentul sosirii pompierilor ușa de acces în apartament era asigurată.

Au fost demarate investigații la fața locului, urmând a fi stabilite împrejurările în care  a survenit decesul celor doua persoane.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj continuă cercetările sub aspectul infracțiunilor de omor și ucidere din culpă”, informează purtătorii de cuvânt la IPJ Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh