28
Joi, Mar
20 New Articles

Turdaleaks
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

tot-vasile-consNoul Consiliu de administrație al SC Turda Salina Durgău SA a fost radiat la doar câteva zile după ce a fost înscris în Registrul Comerțului. Încă un puci al Consiliului de Administrație abuziv de la Salina Turda, pus de PNL – PDL – UDMR plus câțiva consilierii dați afară de partidele lor și care se autointitulează independenți (deși numai așa nu sunt), a fost dejucat pe cale legală.

În această după-amiază, după câteva zile în care administratorii, cu note mici la concurs, aleși pentru că sunt de-ai puterii au încercat să pună ”laba” pe Salină, Oficiul Național al Registrului Comerțului a dat dreptate directorului general al SC Turda Salina Durgău SA, Vasile Simion Tot. Astfel, după ce noul Consiliu de Administraţie, controlat de PNL – PDL – UDMR etc, a fost înscris la Oficiul Registrului Comerţului (ORC) de pe lângă Tribunalul Cluj, directorul Tot a depus o Cerere de depunere –menționare acte - Radiere pe art. 25, arătând că respectivul CA nu a fost numit cu respectarea legislației în vigoare. Între timp, respectivul CA din care fac parte Baciu Maria Simona, Crişan Radu Cosmin, Culcuş Marinel, Făgădar Corina, Felezeu Călin, Husar Axente, Szekely Istvan, Topârceanu Radu au ținut o ședință în care s-a hotărât ca Vasile Simion Tot să fie înlocuit în funcția de director cu o casieră, angajată a SC Turda Salina Durgău SA, Norina Chețan.

În această după-amiază, cei care verifică înscrisurile din Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj pot constata că acesta a admis cererea Cerere de depunere – menționare acte - Radiere pe art. 25, astfel că toate înscrisurile făcute în urma sentinței dată de instanța de fond a Tribunalului Comercial Cluj sunt șterse din  Registrul Comerțului. Foarte probabil instanța de la Tribunalul Comercial Cluj va reanaliza toate documentele în acest caz, pentru a stabili care este conducerea legală a SC Turda Salina Durgău SA. Până atunci, ONRC a confirmat practic faptul că directorul general de drept al SC Turda Salina Durgău SA este Vasile Simion Tot.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh