09
Vi, Iun
14 New Articles

Turdaleaks
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Surse oficiale ne-au confirmat că focarul de coronavirus de pe strada Margaretelor din Turda numără deja 13 cazuri. Asta la doar trei zile de când Turda INFO v-a informat, în exclusivitate de apariția a două cazuri pe strada Margaretelor din care un coronavirus strada margaretelorpozitiv refuzase, inițial, internarea: Coronavirusul s-a întors pe strada Margaretelor! Un pozitiv a refuzat internarea

Niciunul din cei 13 infectați existenți la această oră nu a mai refuzat internarea, astfel că toți au fost internați la spitalele din Cluj-Napoca, specializate în tratarea infecțiilor cu coronavirus.

Prefectul Județului Cluj, Mircea Abrudean, ne-a declarat: „Ancheta epidemiologică e in curs de finalizare. Momentan avem patrule de poliție, jandarmi și poliție locală la fața locului pentru a încerca să izolăm comunitatea”.

Unul din liderii rromilor din zona, Ștefan Silaghi, le-a transmis concetățenilor săi să rămână în case, să se protejeze, fără să se teamă sau să intre în panică. „Nu e nici o rușine să te infectezi! Se poate întâmpla oricui. Există oameni bogați, importanți în societate care au luat virusul! Important este să ne păzim și să încercăm să limităm răspândirea acestui coronavirus”, a transmis Silaghi semenilor săi. 

Citește și: Exclusiv Turda INFO: Focar de coronavirus pe Margaretelor!

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh