19
Ma, Mar
14 New Articles

Turdaleaks
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La Câmpia Turzii, există o problemă la o secție de votare, unde nu pot găsi un vot. Numărătoarea nu „iese”.rezultate alegeri

La Turda,sursele noastre spun că membrii secției de votare 253 au fost transportați cu toate voturile la Primăria Turda. Nici acolo nu „iese” numărătoarea, deși voturile sunt numărate a cincea oară! Se pare că este vorba de secția unde s-a reclamat dispariția unor buletine de vot ănainte de începerea alegerilor.

După cum știți, la numărătoarea voturile există anumite „chei”, adică la verificarea unor parametri, trebuie să coincidă.

Este un fapt fără precedent ca, la această oră, să nu se știe măcar numărătoarea paralelă făcută de partide. Dealtfel, nici Biroul Electoral Central, nu a publicat, până acum vreun rezultat, fie el și provizoriu sau rezultate parțiale.

Totuși, pe surse, PNLa câștigat alegerile la Turda, primarul Cristian Matei urmând să primească un al doilea mandat. Tot pe surse, structura Consiliului local ar urma să fie cam așa: PNL 9 sau10, USR 3, PMP 3, PSD 3, UDMR 2, Pro Romania 0 sau 1. Dar acestea nu sunt rezultate certe, așteptăm confirmarea sau infirmarea infrmatiilor.

Vom reveni cand vom avea informațiile exacte.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh