18
Joi, Iul
0 New Articles

Turdaleaks
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Prin Spitalul municipal Turda s-a răspândit un zvon, odată cu creșterea numărului de cazuri noi de coronavirus  în județul Cluj, cum că, în curând, instituția sanitară turdeană va deveni  „spital Covid”.spital turda

Zvonurile au fost infirmate, pentru Turda INFO, atât de prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, cât și de către managerul spitalului turdean, dr. Ovidiu Stănilă.

În spitalele dedicate tratamentului Covid-19 din Cluj-Napoca, nu mai sunt locuri. Îmbolnăvirile din ultimele zile au stabilit noi recorduri de cazuri noi. La ATI mai sunt două locuri, astfel că se impune deschiderea a încă unui spital exclusiv pentru Covid-19.

Cei depistați cu coronavirus la Turda și Câmpia Turzii sunt transportați la Cluj-Napoca, în continuare, decizia dedicării unui alt spital pacienților care au contractat temutul virus putând fi luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj chiar în cursul zilei de azi.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh