19
Dum, Mai
7 New Articles

De la cititori
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Prietenul nostru de la Bogata, Zolty, vine foarte des la Turda. El este una dintre cele mai vocale și active în mediul on-line dintre persoanele cu dizabilități din zona noastră, iar constatările sale ar trebui luate în seamă de autoritățile locale și conducerile diferitelor instituții despre care el scrie pe blogul său.

De această dată, subiectul concis tratat de prietenul nostru este traseul de vreo două sute de metri dintre Dedeman și podul peste râul Arieș: „După ce am făcut sensul giratoriu de la DEDEMAN am continuat drumul spre Turda, este o zonă foarte circulată cu două benzi pe ambele sensuri și destul de periculos pe marginea drumului, mai ales dacă sunt mașini parcate, a doua opțiune este pe trotuar, unde e foarte, foarte rău  și uneori e blocată de mașini parcate aiurea. Am făcut un video cu trotuarul pe care trebuie să merg câte o dată, de multe ori prefer să merg pe marginea drumului, decât pe trotuar. Pe cealaltă parte trotuarul este proaspăt modernizat de vreo 1-2 ani, dar au ”uitat” să facă acces”, relatează blogger-ul Zolty Bogata despre experiența sa din căruciorul electric pentru persoane cu dizabilități.

Citește integral cele constatate de Zolty, pe porțiunea de drum/trotuar dintre Dedeman și Parcul Tineretului (poți vedea și filmarea cu comentariul autorului): http://zoltybogata.ro/turda-ne-si-adaptata-trotuarul-de-la-dedeman-catre-podul-peste-aries

Cine are urechi să audă și să acționeze, dacă vrea sa facă o faptă bună și să ușureze viața persoanelor cu dizabilități.

Felicitări Zolty! Spor în toate acțiunile tale! 

Pin It

Comments   

# Zolty Bogata 2018-07-23 15:21
Ms mult. Eu sper să vadă cine trebuie și să se ia măsuri, sper. Multă sănătate
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh