07
Ma, Mai
3 New Articles

De la cititori
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O cititoare ne semnalează că PNL Turda a plagiat, în mesajul publicat pe pagina sa de Facebook și remis și presei locale, cu ocazia Zilei Armatei Române, din pe Preasfințitul Iustin Sigheteanul. Mai exact, mesajul însușit de Organizația PNL Turda, trimis și nouă de purtătorul de cuvânt, Cristian George Felezeu, nu este altceva decât o bucată din mesajul rostit de prelatul indicat mai sus, la Carei, cu ocazia Zilei Armatei Române, în urmă cu 6 ani, pe 25 Octombrie 2012.  Puteți vedea alăturat textul de pe pagina de Facebook a PNL Turda, dar și textul din cuvântarea lui Iustin Sigheteanul, pe care o puteți citi în întregime aici: http://www.episcopiammsm.ro/images/anul2012/25oct/Mesaj%20Carei%20Ziua%20Armatei.pdf

Acest incident aduce o nouă lovitură de imagine liberalilor turdeni, după ce, în urmă cu mai puțin de o lună, 23 de membri au părăsit filiale, printre care se număra și consilierul local Ciprian Rigman, fost purtător de cuvânt al filialei, încă de pe vremea când fostul președinte, Tudor Ștefănie, conducea organizația turdeană.

 

Citește și 

Mesaj din partea PNL Turda, cu ocazia Zilei Armatei

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh