19
Dum, Mai
7 New Articles

De la cititori
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O turdeancă din zona străzii Bercului (cartierul Poiana) solicită autorităților locale să ia măsuri pentru stoparea distrugerilor făcute de crescătorii de animale care refuză să se civilizeze și să înțeleagă că Turda strada bercului poiana aeste oraș, nu tarla.

„Apreciem faptul că strada noastră a fost asfaltată ( in sfarsit )...dar suntem total indignați de faptul că, deși am sperat să avem o stradă decentă, curată si liniștită, nu este așa! Au început să tranziteze iarăși cu vacile si caii. Nu este deloc normal să suportăm acestea !!! Avem mașini parcate în fața porților de care aceste animale se freacă, avem copii mici pe stradă care s-ar juca pe un asfalt curat de care nu au avut parte până anul ăsta, am vrea să amenajăm puținele locuri cu flori, dar nu se poate !!! De ce domnilor edili nu se poate? De ce strada Bercului este de sacrificiu? Sincer??? Ne-am săturat! Faceti ceva va rugam,până nu izbucnesc locuitorii acestei străzi...”, sună apelul turdencei care s-a decis să ia atitudine, deranjată de distrugerile zilnice făcute de animalele crescătorilor din zonă. 

 

Sursa foto: FacebookDistrugeri si murdarie facuta de animale in cartierul poiana

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh