02
Joi, Mai
1 New Articles

De la cititori
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un cititor ne semnalează un posibil abuz din partea operatorului serviciului de distribuție gaz către populație. Lucian Creța ne-a mărturisit că a rămas uimit când a primit două facturi de regularizare mai mult decât ciudate. Una pe numele mamei sale, care s-a mutat de ani de zile de la acea locație, iar cealaltă, mai grav, adresată tatălui său, decedat în urmă cu cinci ani!

„La Turda se facturează consum de gaz și morților. Să vă spun întreaga poveste. După moartea tatălui meu am mutat-o pe mama pe altă stradă. Am trimis-o la gaz, a făcut rezilierea contractului, ultima citire, a făcut un nou contract la noua locație, totul perfect. Noul locatar din casa părinților mei și-a făcut, la rândul său, un nou contract, pe numele lui. Acum câteva zile primim două facturi, dintre care una este senzațională. Una pe numele tatălui meu, care este decedat de cinci ani și căruia nu i-au trimis, de atunci, nici o factură. Acum i-au estimat câteva zeci de metri cubi  consum de gaz pe un contor, dar nu este contorul de la casa veche, ci unul cu o cu totul altă serie. Am ajuns la concluzia că tata a mers la E.On și a făcut cerere să-i pună încălzire pe gaz la cimitir! Altfel nu pot să-mi explic!”, ne-a transmis Lucian Creța.

„Cealaltă factură au emis-o pe mama, după patru ani în care nu a-a primit nimic de la fosta locație. La fel, o estimare de 24 de metri cubi, peste 80 de lei pe ambele facturi. Eu înțeleg că le trebuie bani, dar să lucreze corect, să nu-și bată joc de noi, mai ales de persoanele în vârstă pe care ei știu că le pot prosti iar bătrânii, corecți cum îi știm, pot fi prostii să le plătească! Vedeți că nu cer sume mari, cer cume pe care pensionarii să le poată plăti, deși nu au de ce”, a mai spus Creța.

Lucian Creța ne-a declarat că zilele viitoare va merge la societatea distribuitoare de gaz pentru a le face o reclamație și să le bată obrazul. Dacă va fi cazul, turdeanul nostru îi va da și în judecată pentru a apăra drepturile mamei sale și a tatălui său, decedat.

Așteptăm o poziție din partea operatorului serviciului de furnizare gaze naturale care operează la Turda, referitor la acest gen de „întâmplări bizare”.factura estimare decedat

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh