17
Vi, Mai
14 New Articles

De la cititori
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Azi, din nou, a fost o pană de curent în zona Oprișani și pe malul Arieșului.  În unele zone întreruperea a durat două ore. Și iernile trecute, mii de turdeni au rămas, în repetate rânduri pe întuneric și în frig din electrica turdacauza întreruperilor furnizării de energie electrică. Dar acele mii de clienți, dacă întârzie puțin cu plata facturii sunt deconectați, iar dacă vor să fie reconectați li se cere o sumă substanțială.

Electrica nu doar că nu se sinchisește să anunțe consumatorii despre aceste întreruperi, dar nici nu dau socoteală după aceea. Clienții sunt prea neimportanți pentru a merita scuzele celor de la această mega-societate, ale căror salarii babane sunt provenite tocmai din facturile plătite de populație.

„Am si eu o nelamurire! De ce se ia curentul in fiecare zi pe malul Ariesului? Cel putin eu pot sa spun ca zilnic imi resetez aparatura prin casa, zilnic ma trezesc cu chestii pe jumate decongelate din congelator si cu apa scursa pe jos. Azi e deja o ora jumate de cand am sesizat eu ca nu am iar curent. E frig in casa centrala nu merge, apa calda sa fac un dus inainte sa plec din casa nu am, mancarea cand inghetata cand dezgheatata. As vrea sa stiu pana cand mai dureaza toata treaba asta ca deja incep sa imi pierd rabdarea”, scrie azi o turdeancă pe Facebook.

„Suntem chiar asa de neimportanti pt Electrica sau pt cei responsabili incat nici macar un anunt nu meritam? Sa ne putem pregati? In fiecare zi avem nevoie de asa ceva? Chiar nu stie nimeni nimic? De la 8:50 nu este curent, cat mai asteptam? Suntem din nou ca pe vremea lui Ceausescu?”, își varsă oful turdeanca,  pe bună dreptate.

Alo, Electrica, se aude?!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh