18
Joi, Apr
16 New Articles

Opinie
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cunoscutul bloggger din satul Bogata, comuna Călărași, ZoltyBogata, adică Petru Zoltan Egyed, atrage atenția asupra inaccesibilității bisericii de la Mânăstirea Mihai Vodă de la Turda persoanelor imobilizate în cărucioare cu rotile, în general persoanelor cu handicap locomotor.rampe acces biserica

„De vreo 2-3 ani cel puțin mi-a promis Părintele de la Mănăstirea Mihai-Vodă ( Mormantul Lui Mihai Viteazu ) că vor face o rampă de acces pentru cărucioare, dar am rămas doar la promisiune :( .Probabil so fi gândit că sent singurul care ar avea nevoie, dar zilele trecute am mai întâlnit o persoană cu o dizabilitate gravă care nu a putut intra în Biserică din lipsa rampe-i :( . Poate vede cine trebuie. Multă sănătate!”, și-a consemnat of-ul Zolty.

Iar noi am scris acest material să îl ajutăm ca frustrarea sa și a altor semeni de-ai noștri să fie cunoscută de cei care ar putea schimba situația. Poate cel mai bine ar fi ca ănsuși Mitropoitul Andrei să dea un ordin pentru realizarea de rampe de acces pentru persoanele cu handicap la toate lăcașele de cult ale Bisericii Ortodoxe din Arhiepiscopia Clujului, Vadului și Feleacului, ba chiar din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului. Iar dacă o fi ca exemplul său să fie îmbrățișat de Patriarhul Daniel, fie ca toate bisericile din România să fie accesibile celor care au nevoie de alinare sau îmbărbătare!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh