18
Joi, Apr
20 New Articles

Film, muzică, divertisment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Fanii lui Donny van de Beek l-au transformat pe acesta în “Mr. Saxobeat” al Alexandrei Stan. 

Fostul mijlocaș al lui Manchester United, Donny van de Beek, a acceptat de curând să se alăture clubului Everton din Premier League, fiind împrumutat până la sfârșitul sezonului.

Noii lui fani, suporterii de la Everton, l-au primit pe jucător cu atâta entuziasm încât “i-au facut” si un cântec.

 Echipa Everton e din orasul legendarei trupe Beatles, Liverpool, unde suporterii sunt recunoscuti ca fiind cei mai creativi, din fotbal, în ceea ce privește cântatul si scandatul. Acum insa, în defavoarea Beatles, noii fani ai lui Donny van de Beek i-au dedicat acestuia hitul Alexandrei Stan, “Mr. Saxobeat”.

 Plini de entuziasm, suporterii s-au filmat si au sărbătorit cântând “Mr. Saxobeat” cu numele lui Donny în refren. Astfel Donny van de Beek a devenit noul Mr. Saxobeat din super hit-ul romancei.

 La începutul acestei luni România a apărut si pe harta Spotify-ului cu o performanță de peste 300.000.000 de ascultări pentru hit-ului „Mr. Saxobeat”. Chiar și după 10 ani de la lansarea acestei piese, Alexandra Stan scrie istorie prin cifrele în continuă creștere. Tot prin „Mr. Saxobeat”, artista a reușit performanța de a sta șase săptămâni consecutiv în topul Billboard.

 Link Video suporteri cântând Mr Saxobeat: https://we.tl/t-hEBF2IwR39

Pin It