20
Sam, Apr
19 New Articles

Film, muzică, divertisment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cântărețul de muzică folk, Adrian Sărmășan, a început munca la două noi piese, în colaborare cu cunoscutul compozitor și orchestrator turdean, Alex Malschi, cel care, de-a lungul anilor, s-a aflat în spatele producțiilor muzicale a foarte multor artiști muzicali, unii vedete de prim rang ai muzicii românești.

Adrian Sărmășan este încântat de noua colaborare și le transmite fanilor: „Am început lucrul la cele două piese noi. Împreună cu Alex Malschi în studioul lui din Cluj, cântăm de zor și avem un prieten fain pe Țuți, care ne încarcă pozitiv cu giumbușlucurile lui. Vă îmbrățișăm cu drag!

P.S. Dacă vrei să le asculți în primă audiție, abonează-te la canalul meu You Tube :➯YouTube.com/AdrianSărmășanOfficial . Muzica mea te așteaptă acolo, iar în curând vor fi disponibile și cele două noi single-uri!”, a postat Sărmășan pe pagina sa oficială de Facebook.

Alex Malschi este cel mai prolific compozitor, orchestrator și producător muzical turdean, care are un studio de producție la Cluj-Napoca, unde muncește alături de mulți artiști, printre care turdenii Fuego și Rareș Borlea, dar trebuie știut că el s-a aflat în spatele primelor producții muzicale ale îndrăgitei Andra din Câmpia Turzii.  Dar numărul celor care au colaborat cu Alex Malschi, absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca este foarte mare iar lor se adaugă acum, iată, și folkistul Adrian Sărmășan. Cu siguranță că din colaborarea celor doi turdeni vor ieși producții de scucces!

Alex Malschi Studio este un studio de producție muzicală care oferă compoziții de melodii și texte, orchestrații, mix și master dar și videoclipuri.

 

Sursa foto: Facebook - Adrian Sărmăşan

Pin It