01
Vi, Dec
14 New Articles

Film, muzică, divertisment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Vineri, 10 martie, de la ora 19:00, vă invităm la premiera scurtmetrajului ”Înainte de fix”, o producție Lumea ca Lumea, în coproducție cu Daisler Asociația și susținută de Luna Cleaning.

După proiecție, continuăm programul serii cu un Q&A între public și echipa filmului, iar apoi ne-am bucura să petrecem împreună, de la ora 20:00, la Zipp It (Calea Moților 147).


Regia Paul Andrei Dragoș | dramă psihologică | 2022 | România

Subtitrări: RO, HU


Când bărbatul infidel vine acasă, ce-l întâmpină nu este îmbrățișarea călduroasă a soției, ci tăcerea ei distantă, scârțâitul tăios al podelelor și o moarte rapidă cu trăgaci automat. Soțul intră din nou pe ușă, lăsând imaginația consoartei sale să rescrie confruntarea iar și iar, în diferite versiuni cu același deznodământ. Granițele realității cu fictivul se subțiază constant, consumând mintea unei femei pentru care nu mai există o concluzie satisfăcătoare.

___________

Locul evenimentului: Casa Tranzit / strada George Barițiu nr. 16 (intrare din strada Fără Nume)

Susțineți Casa Tranzit pe patreon.com/user?u=36441337

___________

Proiecție: intrare liberă

Rezervări locuri proiecție: 0758 759 472

___________

Bilet petrecere: 15 lei (biletele se achiziționează la intrare).

_____

Mulțumiri: Asociația Lumea ca Lumea, Luna Cleaning, Daisler Asociatia, Casa Tranzit, Evobits Information Technology, Lecombirotica, Zipp it, Stațiunea viticolă Apoldia Maior - USAMV Cluj-Napoca, La Tina Bistro.

 

Pin It