17
Dum, Feb
36 New Articles

Gastronomie
Typography

OBSERVAȚIE: prăjitura are un pronunțat gust amărui și o aromă intensă, datorită faptului că se foloseste portocala intreagă, cu tot cu coaja. Dacă nu va place gustul dulce-amărui nu veți putea aprecia guguluf piure portocalaacest desert. Este interesant modul de preparare - toate ingredientele se pasează in procesorul de bucătarie. Reteta contine și modul de preparare cu […]

Citește mai mult din acest articol

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh