24
Vi, Mai
41 New Articles

Gastronomie
Typography

INGREDIENTE (4 portii): 320 gr orez pentru risotti (soiuri: Arborio, Carnaroli, Vialone) 200 gr carnati proaspeti, simpli 100 gr mixt de ciuperci de padure, deshidratate 1 ceapa mica 150 ml vin alb secrisotto cu ciuperci d epadure si carnati supa vegetala sau apa (1.5l) 2 linguri de ulei de masline 30 gr unt parmezan ras sare si piper   […]

Citește mai mult din acest articol

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh