26
Lun, Aug
26 New Articles

Gastronomie
Typography

Produsele de patiserie au evoluat mult în timp, pe masura ce ingredientele si mirodeniile au devenit accesibile tuturor consumatorilor. Cu toate acestea preparatele rustice rămân in topul reteta gogosipreferintelor noastre. INGREDIENTE: 170 ml lapte călduț (37°) 10 gr drojdie de bere 1 linguriță cu zahăr 50-60 ml ulei de floarea soarelui 80 gr zahar tos coaja […]

Citește mai mult din acest articol

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh