20
Sam, Apr
19 New Articles

Mass MEDIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Radio Transilvania, prima rețea regională privată din România, dă de știre o mare înnoire. Rețeaua radio s-a relansat, cu un look și un sound nou, cool, ca o adiere plină de prospețime. Regăsește TransilvaniCOOL este noua poziționare a postului, care din cele 13 stații de emisie va da o voce nouă tuturor transilvănenilor.radio transilvania

radio transilvania clujPentru a marca acest lucru, Radio Transilvania a organizat o serie de evenimente adresate în prima fază mediului de business și politico-administrativ, în orașele importante ale rețelei.

Stațiile locale Cluj-Napoca și Turda, au marcat noua poziționare a radioului printr-un eveniment ce a avut loc ieri, la Grand Hotel Italia. Cu grai ardelenesc adus la zi, cu empatie și prietenie, evenimentul a adus în atenția comunitații locale conceptul întregii campanii de comunicare multichannel a noii poziționări, prin care ascultătorii, partenerii și brandurile zonei vor redescoperi atractivitatea și caracterul original al postului în peisajul media național.

Ca și evenimentele anterioare și evenimentul de aseara a fost animat de echipa Radio Transilvania, care a dezvăluit noua abordare a postului: știri pozitive, muzică faină, zâmbete matinale și fapte de seamă. Atmosfera a fost asezonată cu o degustare de vinuri, o călătorie de bun gust prin cramele transilvănene, asigurată de renumitul oenolog Dorin Popa. De asemenea, a fost vizionat spotul de prezentare al postului, spot ce rulează și în cadrul campaniei.

Radio Transilvania este actual, fără a uita spiritul locului și tradițiile, simte local și comunică global. Esența noului mesaj este: „Simți muzica, simți diferența – Radio Transilvania e TransilvaniCOOL, pe același ton și cu aceeași intensitateradio transilvania cluj în Oradea, Cluj-Napoca, Satu Mare, Bistrița, Zalău, Baia Mare, Turda, Luduș, Beclean, Mediaș, Aleșd, Beiuș și Carei!”

 Radio Transilvania emite neîntrerupt din 1995. Formatul său este adult contemporary, difuzând într-o rețetă unică muzica ultimelor 3 decenii. Postul are buletine de știri locale, regionale, naționale și internaționale, într-un mix bine compus. În prezent, postul trece printr-un proces susținut de modernizare tehnică și de schimbare a politicii editoriale.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh