28
Ma, Mai
16 New Articles

Pamflet
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ros-arionPentru că, uneori, dar tot mai des, în ședințele Consiliului local apar expresii și manifestări hazlii ale aleșilor noștri, ne-am gândit că nu este rău să realizăm, măcar din când în când, un top al celor spuse de aceștia.

În cazul acestui prim top, ne-am oprit la trei dintre luările de poziție ale consilierilor locali care sunt destul de haioase pentru a nu avea nevoie de explicații sau de întregul context – care este serios, vă asigurăm – pentru a ne descreți, măcar puțin, frunțile.

ovidiu-micAstfel, în urma celor spuse în ședința Consiliului Local Turda din data de 27.02.2014, topul întocmit de noi arată astfel:

Locul III –Consilierul local USL  Ovidiu Micu:” Dlor colegi, adineauri încercam să dăm bani pentru burse și acum ne tot țigănim la 50-100 de lei. Nu putem să plătim copii, nu! Hai să facem gratis atunci! Să facem Cooperativa „Munca în Zadar”!”

Locul II –Consilierul local USL  Dorina Arion: ”De pe acum vă mulțumesc în numele locuitorilor, fiindcă înotăm în noroi în fiecare primăvară”.

Locul I – Consilierul local USL Nicolae Roș: ”Nu pot fi doi primari, în dragoste și domnie nu exista tovărășie , nu poate fi nici aceeași funcție și nici aceeași soție, dl. primar este reprezentantul.”

Cei care nu gustați pamfletul, puteți consulta procesul verbal al ședinței pomenite pentru a vedea contextul în care aceste vorbe au fost rostite, unul serios, precizăm încă o dată.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh