25
Sam, Mai
13 New Articles

Pamflet
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Thumbnail imageDupă ce am semnalat, la finalul mandatului trecut apariția unei noi specii de ales local la Turda, ”consilierul gadget”, în persoana lui Cristian Matei, de departe cel mai calificat și mai familiarizat cu ultimele apariții ale

tehnologiei din domeniul informației, iată că nici cei din Câmpia Turzii nu se lasă mai prejos. Ba sunt chiar mai sus, întrucât cel surprins folosind o tabletă în plenul consiliului local a fost nimeni altul decât viceprimarul Dorin Lojigan.

În timp ce noi ne chinuiam să-l fotografiem cu ”săpuniera” din dotare (superbul Nikon aflându-se în service, la această oră), viceprimarul a trecut de pe pagina motorului de căutare ”Google”, pe o pagină cu oferte de vacanță, iar apoi, cunoscând

capacitățile presei locale de a-l surprinde, a deschis, cuminte, pagina primăriei Câmpia Turzii.

Thumbnail imageO să fim atenți dacă și cum folosește ultimele gadget-uri, pentru a ne lămuri dacă avem de-a face cu o fiță, sau chiar are nevoie de tableta din dotare.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh