26
Dum, Mai
17 New Articles

Pamflet
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageÎn menirea unui reporter stă și descoperirea nevoilor cetățenilor care nu pot ajunge la tine cu problemele lor, în scopul de a da o mână de ajutor. Astfel că monitorizarea paginilor cu sesizări și reclamații al primăriilor din zona noastră sunt o sursă permanentă de subiecte de știri. Numai că, de această dată, lucrurile stau altfel, pagina de audiențe on-line a Primăriei Câmpia Turzii, dovedindu-se o sursă excepțională de umor.

Era să mor de râs când am citit sesizarea cu numărul de înregistrare din 05 iulie 2012, semnată Szanto Codruta. Aceasta se referea, nici mai mult nici mai puțin, la vecinul său, cu care o fi avut ceva de împărțit. Și ce s-a fi gândit doamna? ”Ce-ar fi să-l fac de panaramă pe pagina primăriei noastre. Să vadă tot poporul cum face el bani dar nu dă la stat?!”. Iată cele postate de femeie pe site-ul primăriei: ”Buna ziua,Va rog sa se ia masuri pe strada Ialomitei nr. 2,domnul Oltean Gelu,lucreaza in particular amenajari interioare neavand autorizatie de lucru.Sotia sa s-a laudat ca pe o lucrare a luat 3800 lei.As dori sa se ia masuri pentru ca eu stiu ca din banii aceia trebuie sa plateasca si statului.Sa veniti la fata locului sa ii cereti autorizatia de lucru pentru munca prestata si pe care o presteaza in continuare.Va multumesc si astept raspuns”, a umblat cu pâra femeia pe care o durea capul de ”capra vecinului”.

 

Răspunsul administrației nu a întârziat să apară: ”Urmare sesizării d-voastră online înregistrată la noi sub numărul 994 , vă comunicăm următoarele: ne-am deplasat la d-nul Oltean Vasile la domiciliu, unde am găsit-o doar pe d-na Oltean care a declarat că soţul ei nu deţine autorizaţie de P.F.A., că este angajat la S.C. Henkel S.R.L.şi a lucrat la amenajarea unei băi la sora dânsei d-na Lucia Şimon. I s-a comunicat faptul că dacă domnul Oltean doreşte să desfăşoare activităţi de amenajări interioare trebuie să se autorizeze şi înregistreze la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Cluj”, preciza răspunsul oficialilor administrației locale.

Credeți că asta a fost tot? Nu, oamenii s-au împăcat între timp, ca între vecini… Așa că femeia a ținut morțiș să reabiliteze, nu-i așa, onoarea vecinului său. Iată ce a ieșit. Este vorba de sesizarea (reclamația, precizarea sau ce o fi fost), cu numărul de înregistrare 998 din 10 iulie 2012 a lui Szanto Codruta: ”Ca urmare a sesizarii facute in legatura cu Oltean Gelu , imi retrag acuzatia pentru ca am cazut la o intelegere comuna fiind vecini ne-am impacat. Va multumesc!”

No comment!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh