18
Joi, Apr
16 New Articles

Pamflet
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Site-ul confratelui Horea Hudrea, www.infoaries.ro nu a putut fi accesat în această dimineață. Fiind Black Friday ne-a gândit că pe el s-au bulucit mai mulți cumpărători, la fel ca pe emag sau altex iar serverul a cedat.

Apoi ne-am gândit să nu fi fost spart de vreun hacker din tabăra primarului PSD Cristian Matei, pe care Horea l-a criticat în ultima vreme pe multiple planuri.

Dar am observat că la adresa paginii unde suntem re-direcționați scrie, în limba engleză, pagină suspendată. Aiurit și uituc cum îl cunoaștem, să fi uitat Horea să-și plătească  hosting-ul? Vom afla după ce se va trezi colegul nostru, probabil răpus după cumpărăturile online de azi-noapte, de Black Friday. Deocamdată nu răspunde la telefon.

P.S. Blocarea site-ului Info Arieș cred că este printre puținele lucruri din țara asta care nu are legătură cu Soros. Prietenii știu de ce!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh