26
Vi, Apr
1 New Articles

Pamflet
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

„Deputatul clujean Steluța Cătăniciu s-a alăturat Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) și va conduce filiala municipiului București a partidului”, anunță Biroul de presă al PPU-sl. Iată că politiciana clujeancă, care a stopat ascensiunea turdeanului Mircea cataniciu stelutaIrimie, devine multitraseistă, din punct de vedere politic, cu acte în regulă. ​Steluța Cătăniciu, aflată acum la al doilea mandat de deputat, devine al șaptelea parlamentar al PPU (social-liberal) și se alătură Grupării Umaniste din Parlament, din care deja fac parte deputații Grațiela Gavrilescu, Alexandru Băișanu, Dorel Căprar, Andrei Gerea, Eugen Durbacă și senatorul Teodor Meleșcanu. Pe de o parte. Pe de altă parte, vorba lui Mircea Irimie, fostul deputat turdean: „PDL, PNL, PLR, ALDE, FORTA NAȚIONALĂ iar acum PPUSL. Când mă povestea pe la spate spunea despre mine că sunt un traseist. Ca să vezi cine vorbește...”

Asta zice Irimie... Dar ce zic noii săi colegi de partid, cei de la PPU-sl despre Cătăniciu? „​Deputatul clujean este o personalitate care niciodată nu abdică de la principiile sale. Elocvent în acest sens este un episod din 2015, când a demisionat din Comisia Juridică a Camerei Deputaților în semn de protest, după ce a fost validată propunerea Cristinei Guseth pentru ministerul Justiției, care la audierile din comisiile parlamentare s-a prezentat complet nepregătită”, susține Biroul de  presă al acestui partid. Te și apucă râsul.

Dar să dăm cuvântul și deputatei care a trecut prin atâtea partide dar care, foarte probabil, nu va mai prinde un alt mandat în Parlament: ​„Alături de colegii mei umaniști, cu unii dintre ei chiar am mai colaborat în trecut, îmi doresc să aducem o contribuție semnificativă, prin inițiative legislative și proiecte concrete, prin care să răspundem la cât mai multe dintre nevoile românilor. Am găsit aici, la Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), o preocupare reală pentru oameni, pentru categoriile sociale vulnerabile, pentru clasa de mijloc, pentru toți românii”, a declarat Steluța Cătăniciu.

Foștii săi colegi îi urează drum bun și cale bătută și își smulg părul din cap de necaz că au fost părăsiți de un politician cu așa priză la electorat! Glumim, desigur...

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh