24
Mie, Apr
10 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii au identificat un bărbat care, la data de 4 februarie a.c., ar fi amenințat un client într-un local public din Cluj-Napoca.

La data de 4 februarie a.c., în jurul orei 02.20, pe fondul unei dispute verbale iscate într-un local public de pe strada Eroilor, din Cluj-Napoca, un bărbat, de 23 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi fost amenințat de un alt client, acesta formulând plângere penală prealabilă.

Astfel, cel în cauză i-ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență persoanei vătămate.

În urma verificărilor efectuate, la data de 5 februarie a.c.,polițiștii l-au identificat pe cel bănuit de comiterea faptei, stabilind că este vorba despre un bărbat, de 30 de ani, din Turda.

Totodată, cercetările efectuate până în prezent au arătat că între relatările inițiale ale victimei și imaginile video surprinse în local sunt discrepanțe. Conform declarației persoanei vătămate, bărbatul cu care ar fi avut disputa verbală s-ar fi deplasat la autoturism de unde ar fi luat un cuțit, s-ar fi întors în local și i-ar fi pus cuțitul la gât, ultimul aspect neconfirmându-se în urma vizualizării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

 

În continuare, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, sub coordonarea unității de parchet competente. 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh