18
Joi, Apr
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliția Locala se implică pentru eradicarea rampelor clandestine și a gunoaielor aruncate la întâmplare de către cetățenii municipiului Turda.

În această săptămână, polițiștii locali din cadrul Serviciul Disciplină în Construcții, Protecția Mediului și  Control Comercial au identificat 8 rampe clandestine de deşeuri și au depistat şi
sancţionat 5 persoane, ca urmare a  depozitărilor ilegale de deșeuri menajere, animaliere sau rezultate din construcţii.

În urma acțiunii din data de 26.04.2017, polițiștii locali au surprins și identificat persoane care abandonează deșeuri pe domeniul public pe raza municipiului Turda respectiv în zona Băilor sărate în apropierea străzii Livezilor, și au fost sancționate contravențional.


În ultimele zile au fost aplicate opt sancțiuni în valoare de peste 3.000 de lei, majoritatea în cazurile unor cetățeni care au fost surprinși  de catre camerele de luat vederi amplasate în oraș pentru a descuraja acest fenomen, cât și de către polițiștii locali.

Ca urmare a acțiunilor intensificate de la începutul acestui an pentru depistarea persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public au fost aplicate un număr de 25 sancțiuni contravenționale persoanelor care aruncă deșeuri menajere și animaliere pe domeniul public.

Totodată, Politia Locală face din nou apel la cetăteni să depoziteze deseurile în locurile special amenajate pentru a evita să fie sancționați, dar și pentru a contribui astfel la un oraș curat și civilizat. 

Poliția Locală recomandă persoanelor fizice sau juridice să încheie contracte pentru ridicarea deşeurilor cu firmele de pe raza municipiului Turda abilitate pentru această activitate, urmând ca acestea să fie depozitate numai în locurile special amenajate, cu respectarea legislației în vigoare. 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh