28
Joi, Mar
22 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat și reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru săvârșirea infracţiunilor de „ucidere din culpă”, „conducerea unui vehicul înmatriculat în alt stat, fără drept de circulaţie în România” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”.

În 27 aprilie a.c., în jurul orei 17:50, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe raza oraşului Huedin, urmat de decesul unei persoane, conducătorul autovehiculului părăsind locul accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că un conducător auto, în timp ce conducea un autoturism marca BMW, culoare neagră, pe str. Fildului din oraşul Huedin, a surprins şi accidentat o persoană de sex feminin de 75 ani, din localitate, care în calitate de pieton s-a angajat in traversarea părţii carosabile prin loc nemarcat şi nesemnalizat. După impact, pietonul a rămas pe capota autoturismului și ulterior a fost proiectat în afara părţii carosabile.

În urma activităţilor desfăşurate şi a investigaţiilor efectuate de către echipa de cercetare, a fost identificat conducătorul auto care ar fi părăsit locul accidentului, în persoana unui bărbat de 24 ani, din oraşul Huedin. În urma testării cu aparatul etilotest acesta a indicat o valoare de 0.18 mg/l. alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate probe biologice.

De asemenea, în urma verificărilor realizate de polițiști a rezultat că autovehiculul era înmatriculat în alt stat, fără drept de circulaţie în România.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de “ucidere din culpă”, “conducerea unui vehicul înmatriculat în alt stat, fără drept de circulaţie în România” și “părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”.

Faţă de persoana în cauză s-a dispus dispus reţinerea pentru o durată de 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri.

 

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh