16
Ma, Apr
13 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 25.04.2017, procurorul competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj a încheiat acordul de recunoaştere a vinovăţiei cu inculpatul H.C.V., persoană fără calitate specială, şi a propus condamnarea acestuia la pedeapsa de 1 an şi 5 luni închisoare cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

           Totodată, prin acord s-au stabilit următoarele: condamnatul va urma un program de reintegrare socială, va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 70 de zile şi va plăti 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare.

            În fapt, din probatoriul administrat în cauză s-a reţinut că, în intervalul 22.02.2017 – 24.02.2017, inculpatul H.C.V. a oferit sume de bani şi foloase materiale (1000 de euro, respectiv 500 de euro şi 3 mc de material lemnos) unor agenţi de poliţie din cadrul I.P.J. Cluj – Secţia 4 Poliţie Rurală Câmpia-Turzii, pentru ca aceştia să nu îi întocmească dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

            În cauză, la data de 22.02.2017, au fost depuse la Serviciul Judeţean Anticorupţie Cluj două denunţuri care au făcut obiectul dosarului penal 265/P/2017 înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

          Dosarul a fost instrumentat cu ajutorul ofiţerilor D.G.A. - S.J.A. Cluj, care au avut ordonanţe de delegare în acest sens.

 

       

 

 

BIROUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh