21
Ma, Ian
50 New Articles

POLIȚIA
Typography

Siguranţa socială este o valoare şi un deziderat comun ce poate fi atins doar prin parteneriatul socio-instituţional.

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj promovează spiritul civic și încurajează actele prin care comunitatea contribuie la prevenirea faptelor antisociale.

          Azi, 12 mai a.c., trei elevi ai Școlii Gimnaziale ,,Mihai Viteazu” au fost felicitați și le-au fost înmânate diplome din partea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj în prezența colegilor de clasă și a conducerii istituției de învățământ, pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

          În fapt, la data de 10 mai a.c, trei elevi din clasa a V-a B ai Școlii Gimnaziale ,,Mihai Viteazu” din Câmpia Turzii, au găsit într-un loc public suma de 150 lei pe care au predat-o Poliției municipiului Câmpia-Turzii.

          Pentru conduita adoptată și promovarea actelor de acest gen, elevii au fost felicitați în cadru festiv, iar reprezentantul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj le-a înmânat diplome de merit.

 

          Poliţia clujeană mulţumește cetăţenilor care îşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii și vin în sprijinul oamenilor legii!

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh