19
Mie, Iun
5 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Thumbnail imageÎn urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei municipiului Turda, în colaborare cu specialişti din cadrul Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Cluj şi Serviciului de Operaţiuni Speciale Cluj, au fost identificaţi şi depistaţi suspecţii Z. Tadeus-Crisitian de


29 ani, B. Andrei-Cosmin de 29 ani, D. Daniel-Iulian de 29 ani, C. Ioan-Marin de 20 ani şi C. Liviu-Sebastian de 28 ani, toţi din mun. Turda, jud. Cluj, iar cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că aceştia, în seara zilei de 26 februarie au pătruns în locuinţa unei femei în vârstă de 93 ani, de unde, prin violenţe şi ameninţări, au sustras mai multe bunuri aparţinând acesteia precum şi surorii sale de 92 ani, cauzând un prejudiciu total de 2.000 lei. Ca urmare a leziunilor suferiteuna dintre victime a decdat.

 

În baza probatoriului administrat, Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva suspecţilor pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu în formă calificată, tâlhărie şi omor deosebit de grav, iar faţă de numitul C. Ioan-Marin pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la violare de domiciliu şi tâlhărie.

La data de 23 martie a dispus arestarea preventivă a suspecţilor pe o durată de 29 zile.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh