20
Sam, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Thumbnail imageMiercuri 30 ianuarie a avut loc în municipiul Cluj-Napoca o acţiune a poliţiştilor care i-a vizat pe elevii care lipsesc de la cursuri. Astfel între orele 11.30 – 13.30, o echipă mixtă formată din poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, poliţiști de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate, poliţişti locali, jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi şi inspectori şcolari au luat la rând mai multe localuri din apropierea unităţilor şcolare. În urma acestei acţiuni au fost depistaţi şi identificaţi 20 de elevi care absentau de la cursuri.

Thumbnail imageDe asemenea au fost verificate 15 societăţi comerciale aflate în zona adiacentă unităților de învățământ, urmărindu-se depistarea celor care comercializează băuturi alcoolice sau tutun minorilor, precum și prevenirea și combaterea consumului și comercializării de substanțe psihotrope în rândul elevilor.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh