04
Joi, Mar
46 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliţiştii clujeni au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, trei bărbaţi suspecţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

 La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 04:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au depistat pe raza comunei Feleacu trei persoane care ar fi sustras cablurile electrice ale tunurilor de zăpadă de la pârtia Teleschi Feleacu.

Cei trei bărbați, în vârstă de 23 de ani din Turda, de 36 de ani, din localitatea Câmpeneşti, judeţul Cluj şi de 34 de ani din localitatea Apahida, judeţul Cluj au folosit un autoturism pentru a pleca de la fața locului, fiind imediat opriți de polițiști.

De asemenea, bărbatul de 23 de ani, care conducea autoturismul nu deţine permis de conducere.

În urma administrării probatoriului, poliţiştii au dispus reţinerea celor trei, pentru 24 de ore, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 22 iulie a.c. aceştia au fostprezentaţi în faţa magistraţilor, care au dispus măsura arestului la domiciliu față de bărbatul de 34 de ani, controlul judiciar față de bărbatul de 23 de ani și continuarea cercetărilor în stare de libertate faţă de bărbatul de 36 ani.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh