28
Dum, Feb
53 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Activitatea desfăşurată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj în primele 6 luni ale anului 2017 s-a axat, în principal, pe realizarea obiectivelor prioritare ale Poliţiei Române, având în vedere priorităţile instituţionale stabilite.

Poliţiştii clujeni au acţionat în această perioadă pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor de natură judiciară, combaterea infracţionalităţii din domeniul economic, creşterea siguranţei stradale şi reducerea victimizării prin accidente rutiere.

În domeniul resurselor umane, în primele 6 luni au fost încadraţi din sursă externă 58 agenți de poliție (1 prin reîncadrare).  Media de vârstă a poliţiştilor este de 39 ani la ofițeri de poliție, 36 de ani la agenți de poliție și 48 ani la personalul contractual.

Au fost organizate 26 concursuri pentru ocuparea a 59 funcții de conducere vacante, iar 7 ofițeri au fost promovați în funcție de conducere.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh