30
Vi, Sep
23 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 23.01.2018, în jurul orei 00:08, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au fost sesizati cu privire la faptul că pe str. Gheorghe Dima din municipiul Cluj-Napoca a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale în care au fost implicate 8 autovehicule.

 Conducatorul auto, vinovat de producerea accidentului a plecat de la faţa locului, abandonând autovehiculul pe care l-a condus.

 Acesta a fost identificat în persoana unui bărbat de 32 ani, din Cluj-Napoca, care în timp ce conducea autovehiculul pe strada Gheorghe Dima nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a acrosat un numar de 7 autovehicule, toate parcate.  

 De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie.

 În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fara permis de conducere”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh