19
Sam, Ian
42 New Articles

POLIȚIA
Typography

Pe străzile din Turda și Câmpia Turzii, ca și pe cele ale altor orașe din România, sunt depistate zilnic persoane care încalcă legislația rutieră, oameni care comit contravenții sau infracțiuni mai mult sau mai puțin grave. Poliția rutieră din Turda îi prinde pe unii dintre ei, alții, probabil, scapă neprinși. Până când cad și ei pe mâna justiției. Ne putem doar închipui ce se întâmplă în mediul rural, unde forțele polițienești sunt mai puține. Fenomenul este unul îngrijorător pentru că este vorba de siguranța fiecărui participant la trafic, iar aici nu vorbim de cei care se urcă la volan sub influența alcoolului. Iată două informări trimise de IPJ Cluj, doar azi:

 

BĂRBAT DE 30 DE ANI, DEPISTAT CONDUCÂND FĂRĂ PERMIS

 

Polițiștii din Turda au depistat un bărbat de 30 de ani în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere.

 

La data de 17 martie a.c., în jurul orei 21.00, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Cluj şi Poliţiei municipiului Turda - Biroul Rutier au depistat un bărbat de 30 de ani din Turda, în timp ce conducea un autoturism pe strada Doctor Ion Rațiu din municipiul Turda, fără a poseda permis de conducere.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. 

 

****

 

BĂRBAT DEPISTAT CONDUCÂND UN AUTOTURISM NEÎNMATRICULAT ȘI FĂRĂ A DEȚINE PERMIS DE CONDUCERE

 

Polițiștii din Turda au depistat un bărbat care conducea un autoturism neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

 

La data de 17 martie a.c., în jurul orei 17:45, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Turda - Biroul Rutier au depistat un bărbat, de 38 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Turda.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acest autoturism nu are drept de circulație în România. De asemenea, în urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru niciun tip de vehicule, iar permisul prezentat ar fi fals.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de  punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals,  fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh