19
Sam, Ian
42 New Articles

POLIȚIA
Typography

Material lemnos de peste 17 000 de lei confiscat și un autovehicul indisponibilizat, în urma unor acțiuni.

În perioada 12-18 martie 2018, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin – Posturile de Poliţie Comunale Negreni, Beliş, Mărişel şi Sâncraiu, împreună cu lucrători din cadrul Ocolului Silvic Huedin, au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite în domeniul silvic.

Polițiștii au verificat modul de respectare a legislației pe linie silvică, de completare a documentelor de însoțire și proveniență a materialului lemnos, legalitatea acestora, implementarea în aplicația I WOOD TRACKING.

În cadrul acțiunilor, au fost verificate 24 de autovehicule și o societate comercială. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 9.000 de lei. Totodată, au fost confiscați 84 de metri cubi de material lemnos, în valoare de circa 17 000 de lei, și a fost indisponibilizat un autovehicul în valoare de aproximativ 8000 de euro.

Polițiștii vor continua acțiunile pe această linie.

 

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN CLUJ

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh