09
Sam, Dec
13 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliţiştii Compartimentului Rutier Câmpia Turzii cercetează împrejurările producerii unui eveniment rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane.
La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 08.50, pe strada Oţelarilor din municipiul Câmpia Turzii, a avut loc un eveniment rutier grav, în urma căruia o persoană a fost rănită grav, în umătoarele împrejurări: O femeie, în vârstă de 56 de ani, din comuna Călăraşi, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Oţelarilor din municipiul Câmpia Turzii, în timp ce manevra autoturismul cu spatele într-o parcare, a surprins şi accidentat grav un bărbat în vârstă de 72 de ani, din Câmpia Turzii, care în calitate de pieton, circula pe trotuar, regulamentar. În urma accidentului, pietonul a fost rănit grav.
În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală gravă din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

 

IPJ Cluj

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh