26
Vi, Apr
1 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliţiştii Compartimentului Rutier Câmpia Turzii şi cei ai Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au acţionat pentru asigurarea unui climat de disciplină în rândul participanţilor la traficul rutier.

La data de 6 septembrie a.c., poliţiştii Compartimentului Rutier Câmpia Turzii, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, au organizat şi desfăşurat o acţiune de asigurare a unui climat de disciplină rutieră în rândul participanţilor la trafic, cu accent pe combaterea depăşirii limitei legale de viteză, dar şi a altor cauze generatoare de accidente rutiere.

Acțiunea s-a desfăşurat pe D.N. 15 E60 pe raza localităților Luna și Luncani.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost verificate un număr de 54 de autovehicule. Pentru abaterile de la prevederile Codului rutier, au fost aplicate un număr de 40 sancțiuni contravenționale, 33 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 2 pentru depăşiri neregulamentare, 2 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 3 pentru alte abateri de la prevederile Codului rutier.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce, 3 permise de conducere, dintre care 2 pentru depășire neregulamentară și 1 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh