25
Sam, Mai
13 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliţiştii Compartimentului Rutier Gherla cercetează împrejurările producerii unui eveniment rutier grav în urma căruia o persoană a fost rănită grav, pe o trecere de pietoni în municipiul Câmpia Turzii. 

La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 10.35, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Câmpia Turzii a avut loc un accident rutier grav, soldat cu rănirea gravă a unei persoane, în următoarele împrejurări: 

Un bărbat în vârstă de 66 de ani din municipiul Câmpia Turzii, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Câmpia Turzii, nu a acordat prioritate de trecere unei fete de 16 ani din municipiul Câmpia Turzii, angajată regulamentar în traversarea drumului public pe trecerea de pietoni. În urma impactului, victima a fost rănită grav.

 În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh