23
Sam, Feb
52 New Articles

POLIȚIA
Typography

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au acţionat pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, în cadrul târgului săptămânal din municipiul Câmpia Turzii.

O femeie, cercetată pentru comiterea unor infracțiuni, a fost depistată și reținută pentru 24 de ore.

La data de 3 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au acţionat pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în rândul participanţilor la târgul săptămânal din municipiul Câmpia Turzii.

Astfel, în cadrul activităţilor, au fost legitimate 59 de persoane, au fost controlate 34 de autovehicule, 5 persoane fizice autorizate şi 7 producători agricoli.

Pentru  abaterile constatate, au fost aplicate 26 de sancţiuni contravenţionale,  22 pentru încălcări ale regimului rutier,  3 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar una pentru încălcări ale legislaţiei privind comerţul stradal.

De asemenea, a fost depistată o femeie de 42 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, căutată şi cercetată de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare şi violare de domiciliu, faţă de care a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh