23
Sam, Feb
52 New Articles

POLIȚIA
Typography

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au organizat şi desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere.

 La data de 3 octombrie a.c., poliţiştii Compartimentului Rutier şi cei ai Biroului de Ordine Publică, din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, au organizat şi desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere. Acţiunea s-a desfăşurat pe raza municipiului Câmpia Turzii, dar şi pe D.N.15 E60.

 În timpul acţiunii, au fost verificate 27 de autovehicule şi 13 biciclişti, fiind aplicate 19 sancţiuni contravenţionale; 13 sancţiuni au fost aplicate bentru încălcarea regimului legal de viteză, 3 au fost aplicate pentru abateri comise de către pietoni, 2 pentru abateri comise de către biciclişti.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce 2 permise de conducere, ambele pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh