21
Mie, Aug
20 New Articles

POLIȚIA
Typography

Doi tineri , un băiat de  21 de ani din Hunedoara şi o fată de 20 de ani din Cluj-Napoca, sunt cercetaţi de poliţişti  sub aspectul  comiterii infracţiunilor de furt şi complicitate la furt.

La data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 11.00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Cluj-Napoca au fost sesizaţi de către o femeie de 68 de ani din Cluj-Napoca, despre faptul că în timp ce se deplasa pe strada Donath, F.N. din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce trecea pe lângă un grup de tineri, respectiv 4 băieţi şi o fată, unul dintre aceştia i-a smuls din mână suma de 110 lei după care grupul respectiv a fugit din zonă.

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Cluj-Napoca, constituiţi în echipe operative, au reuşit să găsească grupul respectiv, însă la vederea acestora, cei cinci tineri au fugit în direcţii diferite, doi dintre ei, fiind prinşi de poliţişti în acel moment, alţi doi ulterior, unul râmânând în libertate. După audierile celor 4, a fost stabilită identitatea autorului, persoana fiind dată în urmărire patrulelor şi echipajelor din teren.

În jurul orei 13.30, o patrulă a Poliţiei Locale Cluj-Napoca a reuşit localizarea, identificarea, prinderea şi conducerea  celui în cauză, respectiv un tânăr de 21 de ani din municipiul Hunedoara, judeţul Hunedoara, la sediul Secţiei 5 Poliţie Cluj-Napoca. 

Faţă de acesta poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea aceteia, tânărul să fie prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh