21
Mie, Aug
20 New Articles

POLIȚIA
Typography

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj cercetează o femeie de 28 de ani și un bărbat de 41 de ani, pentru  furt calificat și tentativă de furt  calificat din bancomate pe raza localităților Cluj-Napoca, Huedin și Gilău.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj, în colaborare cu polițiștii de Investigații Criminale de la Secția 11 Poliție din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reușit documentarea activității infracționale a două persoane cercetate sub aspectul comiterii mai multor infracțiuni de furt calificat și de tentativă de furt calificat în formă continuată, fapte săvârșite în dauna mai multor unități bancare, din ATM-uri, care aparțineau acestora, pe raza localităților Cluj-Napoca, Huedin și Gilău.

Cei doi, o femeie de 28 de ani din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți și un bărbat de 41 de ani din aceiași localitate, sunt cercetați în stare de arest preventiv, fiind arestați într-o altă cauză, și sunt bănuiți de comiterea a 4 infracțiuni de furt calificat și patru tentative de furt calificat, în formă continuată.

În fapt, cei doi, în perioada 28 – 29 iulie a.c., prin montarea unor dispozitive artizanale în bancomate au sustras sau au încercat să sustragă din acestea, sume de bani.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în vederea documentării întregii activități infracționale a celor două persoane.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh