20
Sam, Iul
41 New Articles

POLIȚIA
Typography

În noaptea de 21/22 martie a.c., în intervalul orar 23.00 – 01.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Cluj-Napoca cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiilor 2,3 şi 5 Poliţie Cluj-Napoca şi al politia cluj noapteapoliţiştilor din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca şi Biroului pentru Centrul Universitar Cluj-Napoca au desfăşurat o acţiune de menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza de competenţă teritorială a Secţiei 7 Poliţie, respectiv în cartierele Între Lacuri şi Mărăşti.

Acţiunea a vizat şi principalele artere de circulaţie, respectiv strada Traian Vuia și strada Aurel Vlaicu, în vederea reducerii riscului rutier.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost legitimate 37 de persoane şi au fost controlate 20 de autovehicule. Abaterile de la legislaţia în vigoare constatate de către poliţişti au impus aplicarea a 12 sancţiuni contravenţionale pentru încălcări ale prevederilor O.U.G. 195/2002,  privind circulaţia pe drumurile publice. A fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată şi un permis de conducere, pentru depăşirea regimului legal de viteză.

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh