25
Lun, Mai
65 New Articles

POLIȚIA
Typography

În acest an, ceremonia de avansare a polițiștilor cu prilejul Zilei Poliției Române s-a desfășurat în mijlocul comunității clujene, a celor în slujba  cărora suntem!politia cluj ziua pta unirii cluj

 183 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost avansați în gradul profesional următor cu ocazia Zilei Poliției Române.

Ceremonia de avansare s-a desfășurat în Piața Unirii, din Cluj-Napoca, în mijlocul comunității clujene. La ceremonie au participat ÎPS Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului,  PS Florentin Crihălmeanu, Episcop de Cluj-Gherla, subprefectul Clujului, Alin Danci, chestor de poliție Apreutesei Victor – Wili, adjunct al inspectorului general al Poliției Române, șefi și comandanți din cadrul structurilor de apărare și ordine publică din județul Cluj, reprezentanți ai autorităților publice județene și locale, reprezentanți ai instituțiilor de aplicare a legii din județul Cluj, precum și ai societății civile.

De asemenea, cu acest prilej, conducerea inspectoratului a felicitat public doi clujeni care au dat dovadă de spirit civic și au prins și imobilizat autorul unei tâlhării, recuperând geanta unei femei. Siguranţa socială este o valoare şi un deziderat comun ce poate fi atins doar prin parteneriatul socio-instituţional, iar Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj promovează spiritul civic şi încurajează actele prin care comunitatea contribuie la prevenirea faptelor antisociale.

Evenimentul a fost urmat de Festivitatea de depunere a jurământului militar de către elevii Școlii de Agenți de Poliție Septimiu Mureșan, Cluj-Napoca.

Festivitățile din Piața Unirii au fost precedate de un spectacol oferit de demonstrațiile câinilor polițiști de la Centrul Chinologic Sibiu, care au adunat zeci de copii și, implicit, râsete, zâmbete și bucurie.

Mulțumim invitaților care ne-au onorat cu prezența.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh