24
Joi, Oct
44 New Articles

POLIȚIA
Typography

În perioada 27 - 28 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Biroul Rutier  și Secția 7 Poliție - au organizat o acțiune ce a avut ca scop impunerea unui climat de disciplină în rândul politia clujconducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, precum și a celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au acționat în zona străzilor Traian, Cantonului, Calea Someșeni, Calea Dezmirului, strada Platanilor, ocazie cu care au fost legitimate 30 de persoane, iar pentru neregulile constatate s-a impus aplicarea unui număr de 20 sancțiuni contravenționale, 5 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar 15 pentru alte abateri rutiere.

Ca măsuri complementare, s-au aplicat 23 de puncte de penalizare, iar ca masuri tehnico-administrative au fost retrase 7 certificate de înmatriculare, precum și 7 seturi de plăcuțe de înmatriculare, sancțiunile aplicate fiind în valoare totală de circa 10.000 de lei.

 

IPJ CLUJ

 

Foto: Arhiva

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh