22
Vi, Noi
51 New Articles

POLIȚIA
Typography

În noaptea de 29/30 mai a.c., în intervalul orar 23.00 - 01.00, a fost organizată o acţiune punctuală la care au participat polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Formațiunile de Siguranță Publică și actiune politiePatrulare și Rutieră, având ca scop menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea, descoperirea și combaterea  faptelor de natură contravențională și infracțională la regimul rutier.

Polițiștii rutieri au acţionat cu precădere în zona străzilor Horea, Aurel Vlaicu, Traian Vuia, Calea Turzii, Bulevardul Nicolae Titulescu, Bulevardul 1 Decembrie 1918, Calea Mănăștur, Calea Florești, Piața Gării.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 56 de persoane și au fost controlate 27 de autovehicule. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale. S-a constatat abateri de la prevederile OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și a OUG 97/2005 privind regimul domicilierii.

Totodată, au fost reținute 2 certificate de înmatriculare și un permis de conducere, fiind constatată o infracțiune rutieră (conducere sub influența alcoolului).

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh