15
Ma, Oct
50 New Articles

POLIȚIA
Typography

În perioada 01 – 02 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii în colaborare cu poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au organizat şi desfăşurat acţiuni de prevenire a accidentelor politia rutierarutiere şi de menţinere a unui climat de siguranţă publică pe raza de competenţă.

Acţiunile desfăşurate pe linia respectării prevederilor Codului Rutier au vizat prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul încălcării regimului legal de viteză dar şi respectarea legislaţiei rutiere de către biciclişti, pietoni sau alte categorii de participanţi la traficul rutier. Acțiunea s-a desfășurat pe D.N. 15 E60 pe raza localităților Câmpia Turzii și Luna, jud. Cluj.

Abaterile constatate au impus aplicarea a 46 de sancţiuni contravenţionale, 33 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză, alte 13 fiind aplicate pietonilor, bicicliştilor şi altor categorii de participanţi la trafic pentru nerespectarea obligaţiilor ce le revin. De asemenea, au fost constatate 2 infracţiuni la regimul rutier, a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată 1 permis de conducere şi au fost reţinute 2 certificate de înmatriculare.

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh